Shitja është punë e vështirë!

Dojsha me fol dicka lidhje me Shitjen po masi qe e pash sa thjesht dhe interesant e ka pershkrujt ky djaloshi thash veq te ndaj me juve se mu shume po me pelqen menyra se qysh i ka lidhe te gjithe faktoret.

One thought to “Shitja është punë e vështirë!”

  1. Mas krejt ketij procesi t’veshtire e profesional, vjen ajo pjesa n’Kosove qe ta rrezon krejt kete muhabet.

    TI DUHESH ME KORRUPTU DIKON PER ME PERFITU N’SHITJE!!!

Leave a Reply