E bleu biçikletën për të shetitur dhe shiqone çfar ndodhi në mëngjes [VIDEO]

Djaloshi i ri nga Prishtina e bleu biçikletën për të shetitur dhe shiqone çfar ndodhi në mëngjesin e dites se neserme. [VIDEO]
Nje video që kam ekperimentu me telefon kur e bleva biçikleten dhe nuk mujta me u shetite 3 dite per shkak qe binte shi.

Më ndiqni në Youtube

Leave a Reply