Kundërshtojme Miratimin e Projektligjit për Amnistinë

Kundërshtoj Miratimin e Projektligjit për Amnistinë

426808_344084725630981_344944235_n
“Unë, si qytetar i Republikës së Kosovës kundërshtoj dhe ju theras te mos ta votoni Ligjin për Amnisti. Ky ligj është kundër drejtësisë, barazisë dhe të drejtave të mia themelore si qytetar”

Nenshkruaj edhe ti ketu: https://www.change.org/petitions/kund%C3%ABrshtojme-miratimin-e-projektligjit-p%C3%ABr-amnistin%C3%AB

Leave a Reply