3G Aktive në Kosovë.

Si një djalë kurioz që jam, gjatë pushimeve të hershme në Shqipëri e mora një numër të telefonit të Shqiperisë për me provu se si po funksionon interneti që po lakmojmë të gjithë me shpejtësinë 3G në telefon.

Kur u ktheva në Prishtinë, fillova me e shiqu se sa po me zgjatë bateria e telefonit nëse 3G kishte me funksionu në Prishtinë. Pas pak hulumtimeve, gjeta se nëse e lë aktive opsionin 3G në telefonin tim të menqur e shoh jetëgjatësinë e baterisë ne telefon.

Read More

Digg-u e tejkalon Facebook-un, ndryshim social.

Digg e tejkalon Facebook-un me rritje prej 1400% per ndryshe 22.6 Milion vizita unike.

Pasi qe ndegjova prezentime shume interesante ne Digital Day nisa me mendu shume per fuqine e mediave sociale, thash ne kete kohe shume interesant kish me qene sikurse te kemi edhe ne Shqip nje rrejt sociale te stilit te Digg  apo Reddit  qe perdoruesit online me pas hapesiren ku me i shpreh mendimet dhe lajmet qe iu intereson dhe pas nje hulumtimit te vogel mriva te disa statistika shume interesant te muajit Qershor 2007 dhe thash me i nda me juve sa shume dhe shpejte mund te ndrrojne gjerat online.
digg-logo-blue1 Read More