Reklama e sinqert, çmime t’lira shumë t’lira.


Ryanair fluro lire. shume lire. Dhe ende njerezit ankohen per kompanite ajrore! Por me kesi lloj cmimesh te lira, njerzit duhet me mshel at gojë edhe me u mesu me to, sepse nuk mund te jesh edhe lypes edhe zgjedhes.

Cmimet:
GOLD Clio Awards 2013 (Integrated Campaign)
clioawards.com/catalog/2013/student/

Shikone te gjithe kampanjen ne Behance:
behance.net/gallery/Ryanair-CLIO-Awards-Gold-2013/7501795

Drejtor Artistik: Hugo Gstrein
Teksti: Patrick Tamisiea
Muzika: R2JD, Ghostwriter

Miami Ad School Europe, Berlin

Leave a Reply