Digg-u e tejkalon Facebook-un, ndryshim social.

Digg e tejkalon Facebook-un me rritje prej 1400% per ndryshe 22.6 Milion vizita unike.

Pasi qe ndegjova prezentime shume interesante ne Digital Day nisa me mendu shume per fuqine e mediave sociale, thash ne kete kohe shume interesant kish me qene sikurse te kemi edhe ne Shqip nje rrejt sociale te stilit te Digg  apo Reddit  qe perdoruesit online me pas hapesiren ku me i shpreh mendimet dhe lajmet qe iu intereson dhe pas nje hulumtimit te vogel mriva te disa statistika shume interesant te muajit Qershor 2007 dhe thash me i nda me juve sa shume dhe shpejte mund te ndrrojne gjerat online.
digg-logo-blue1 Read More