IPKO VS Z-Mobile edhe Vala!

Dul ipko dhe tha – DIL NE IPKO me oferten: Të gjithë ju që vini në IPKO, për vetëm 3€ merrni një numër, 3€ mbushje falas, 1000 MIN, 1000 SMS apo 1000 MB poashtu falas si dhe mundësi për të komunikuar për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z Mobile për 3 muaj të ardhshëm, 24 orë në ditë.

Mandej Z-Mobile kunder lojtareve te veshur me te kuqe ju tha: Read More

3G Aktive në Kosovë.

Si një djalë kurioz që jam, gjatë pushimeve të hershme në Shqipëri e mora një numër të telefonit të Shqiperisë për me provu se si po funksionon interneti që po lakmojmë të gjithë me shpejtësinë 3G në telefon.

Kur u ktheva në Prishtinë, fillova me e shiqu se sa po me zgjatë bateria e telefonit nëse 3G kishte me funksionu në Prishtinë. Pas pak hulumtimeve, gjeta se nëse e lë aktive opsionin 3G në telefonin tim të menqur e shoh jetëgjatësinë e baterisë ne telefon.

Read More