A don me t’qu edhe ne DETI?

Paramenoj Shqipetaret e mi te dashtun me rroga mesatare 300-400 euro edhe me tona te mirat ne vend te vetin qohen edhe dojne me shku ne Deti, edhe jo bash ne cfardo deti po ne Greqi, ku shkojne te dera e Grekeve para ambasades ne pike te veres ne nxehtin ma te madh ne bote edhe me prite ne rend (aty ktu me gjet naj te njofshem e me pare me i kry ma shpejte punet)  e pagujne 90euro veq per vize edhe bashk me to me i lute ashtu me Aplikacione me Pasqyre Bankare dhe me Kontrata te punes aq ma shume ata  nuk na njohin hiq passaportat dhe shtetin tone te dashtun e ta jepni nifar vize te dobet vetem per Greqi. Read More