Ministria Sociale e Memlit

Shume po me doket keq kur une du me shiku Federaten e Atletikës se Kosovës – Federatat e Sportit ne webfaqen zyrtare te Ministrise se Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe aty takoj Ministrin i cili me bugjet te shtetit nderton fansa per perdorimin e fushatave te tije dhe partinse.

Qysh mundeni me pa ketu ne anen e djatht kishe eshte shume relevante me pelqy na Memlin!

Federata e Atletikës e Kosovës - Federatat e Sportit - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Read More