Le t’hajme së bashku me Coca Cola duke cicerruar.

Reklama e Coca-Cola-se ne Rumani duket se i ka ndrru rregullat perseri me integrimin e TV Reklames me ate te online permes cicerrimit ne Twitter.

Si tregojne edhe ne video reklame ketu perfshihet hapesire ku zakonisht ne i shohim titrat e keta i shfaqin live te cicerrimat te cilat perdorin hashtagun e caktuar ne kete rast #LetsEatTogether.

Agjensioni i marketingut MRM Worldwide ne Romani i zgjedh 5 deri ne 7 cicerrimat te cilat do te dalin gjate reklames. Read More

IPKO VS Z-Mobile edhe Vala!

Dul ipko dhe tha – DIL NE IPKO me oferten: Të gjithë ju që vini në IPKO, për vetëm 3€ merrni një numër, 3€ mbushje falas, 1000 MIN, 1000 SMS apo 1000 MB poashtu falas si dhe mundësi për të komunikuar për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z Mobile për 3 muaj të ardhshëm, 24 orë në ditë.

Mandej Z-Mobile kunder lojtareve te veshur me te kuqe ju tha: Read More