IPKO VS Z-Mobile edhe Vala!

Dul ipko dhe tha – DIL NE IPKO me oferten: Të gjithë ju që vini në IPKO, për vetëm 3€ merrni një numër, 3€ mbushje falas, 1000 MIN, 1000 SMS apo 1000 MB poashtu falas si dhe mundësi për të komunikuar për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z Mobile për 3 muaj të ardhshëm, 24 orë në ditë.

Mandej Z-Mobile kunder lojtareve te veshur me te kuqe ju tha:
Na jena vet i 10-ti e ju Kah po dilni bre?

Dhe VALA del me nje oferte per 12 vjetorin e saj:

Vala 12 Oferta

Pa kaluar shume IPKO vjen furrishem me nje pergjigje t’shpejte:
Këtë verë, fol pa pare!

Dhe pa perfundu 3 Ore qe u leshu kjo kampanje Z-Mobile godet:

Reklamat e IPKO-se jane realizuar nga KOPERATIVA
Reklamat nga Zmobile jane realizuar nga ZeroPositive Publicis
Tash na mbetet me pa se kush po del i pari ne 3G dhe le te fitoj qytetari anonim i Kosoves.

Leave a Reply