IPKO VS Z-Mobile edhe Vala!

Dul ipko dhe tha – DIL NE IPKO me oferten: Të gjithë ju që vini në IPKO, për vetëm 3€ merrni një numër, 3€ mbushje falas, 1000 MIN, 1000 SMS apo 1000 MB poashtu falas si dhe mundësi për të komunikuar për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z Mobile për 3 muaj të ardhshëm, 24 orë në ditë.

Mandej Z-Mobile kunder lojtareve te veshur me te kuqe ju tha: Read More

Nje emer i mire!

Njera nga gjerat e rendesishme para se me fillu (nje: Kompani, Portal  apo edhe Blog ”  mendoj qe duhet me qene edhe emri, mendo per emer se paku disa here … !

Kisha pas qef me permend nje nder ekperiencat e mia, perafersisht para 1 viti nje IDE ku e menduam shume edhe e planifikuam detalisht por nderkohe edhe mendojshim per emrin Read More