Marketing Falas per 100 Vjetorin e Pavaresise,

14,488 Nenshkrime jane mbledhur, nese veq arrijme me mledhe me shume nenshkrime do te mund te  benim nje reklame shume te mire dhe falas ne te gjithe boten, behte fjale per 100 vjetorin e pavaresise se Shqiperise te bejme nje Google Doodle e cila eshte nje logo e veqant e Google qe ne raste te veqanta e festojne me nje dizajn interesant dhe zgjon kureshtje per miliona vizitore qe e vizitojne makinen e kerkimit cdo dite.

Nese veq behet e mundur qe kjo logo te shfaqet ne ballinen e Google atehere kushdo qe e klikon ate mund te shoh rezultate lidhur me paveresine e shqiperise, te me marr informata lidhur me Shqiperine dhe besoj qe do te ndikoj edhe permirsimin e identitetit tone direkt  permes artikujve qe jane ne Wikipedia dhe Portalet e lajmeve ate dite lidhur me ne.

Letra e peticionit duket keshtu:

Greetings,

I just signed the following petition addressed to: Google.
—————-

Have a doodle for Albania’s 100 Year Anniversary of Independence.

Albania is a small country, but with a big history. The country was suppressed by The Ottoman Empire for 500 years! Yes, 5 centuries. Finally, in November 28th, 1912, it gained its independence.

It would mean a lot for every single Albanian around the world if one of the world’s biggest companies on the Internet recognized our independence, too. Especially because it is a 100 year anniversary.

———-
Sincerely,
[Your name]

Edhe ti mundesh me marr pjese ketu dhe me kontribu qe te ndodh kjo Nenshkuaj Peticionin

Leave a Reply