Telekomi i Kosoves – Deshton Online

Krejt rastesisht duke lunduar ne internet i pash disa reklama edhe link pas linku perfundova duke i hulumtu shumicen e web faqeve zyrtare te kompanive te telekomit neper bote.

Perveq faktit qe me pelqyen shebimet dhe disa oferta atraktive te kompanive te Telekomit e vrejta nje stil te ri te dizajnimit dhe navigimit, i mora disa shenime qe te  perdori dicka nga ato edhe per projektet e mia ne te ardhmen.

Tash po ju tregoj me fotografi se qysh doket faqja zyrtare e Telekomit te Kosoves:

Per ata qe nuk me besojne dhe mendojne qe eshte nje montazh e bere nga une per qellime qesharake e kjo nuk eshte e mundun te jete faqja zyrtare  Telekomit atehere ju ftoj me vizitu direkt faqen e tyre ne kete adrese: www.telekomi.net

Kisha pas qef me ja nise me komentu prej temelit qe me tregu ne qe po me pelqen qe e kan mendu me qene faqja me Butonat Social dhe vizitoret/klientet me komentu dhe pelqy ma shume telekomin ne rrejtat sociale e me fol per sherbimet e saj.

Ketu si problem kisha me e ceke se butonat social Facebook dhe Twitter nuk i kane ikonat (logot) origjinale dhe vensojesn e kane me se me keq:

Problemin tejter e kan menjehere te navigimi ne meny siq po shihet i kane jep zorr me i ndertu ikonat e tyre per nevoja te TiKtel TiKon dhe TiKtv po sipas meje edhe ilustrimi eshte i deshtuar edhe vendosja e tyre bashk me animim:

Problemi me i madh qendron tek te gjitha ofertat ku kur te klikohen nga navigimi ne harten e faqes quditerisht hapet nje PDF (pdf fajl – oferta) fajll i cili eshte i shtuar sikurse me qene i pa menduar, dhe kulminacion i te gjitha ketyre qe do te permendi eshte edhe kombinimi i ngjyrave te erreta qe ta jep ndjenjen e deshtimit, tmerrit dhe  pasigurive te tjera te cialt ndikojne direkt te konsumatoret.

*Kisha me rekomandu qe edhe kur te fitohet ndonje tender te jete nje komapni tejter e pales se trete (ndonje OJQ e Dizajnereve ose kompani Vullnetare) e cila kish me pase per detyre me e kontrollu se a eshte e kryer puna siq duhet me materialet e marketingut apo vetem e ka bere dikush qe te perfitoj materialisht dhe te demtoj imazhin e tij, pse jo edhe te hetohet rasti pse paguan Telekomi per kesi shebrime qe i duhen.

2 thoughts to “Telekomi i Kosoves – Deshton Online”

    1. Me paska ike kjo nga vemendja se smujsha me e pa faqen qaq i qete.

      Ne hapesiren e kerkimit e shohim:
      “Ju lutem shkruajeni frazën për të kërkuar …”

Leave a Reply