Ide shume e mire per Kursimin e Karburantit

Sipas llogaritjeve 500metra ne dite i humbin duke kerkuar vende parkimi kjo eshte e barabart me 15Km ne muaj.

Ketu tregohet nje metode shume e thjeshte dhe e lire per me dite ku ka parking te lire qe mos te humbim kohe/nerva dhe mos te kemi shpenzime te panevojshme te karburantit.

Leave a Reply