A din me gatu?

Miremrama, deshta me ju prezentu QYSH ME GATU? 

Me kete foto deshta me tregu qe prapavija eshte ai sofrabezi qe e perdorim cdo dite ne shtepiat tona kur te hajm ushqim te shijshem, edhe pse nuk e di historine e ktyne katroreve te sofrabezit e kom vrejte ne cdo shtepi qe e kane nje sofrabez me katrore dhe ngjyra te ndryshme, keshtu qe kjo prezenton hapin e fundit te krejt gatimit.

Dicka qe po me duket interesant mu eshte qe ka kategori te ndryshme prej atyre Tradicionale e deri te ato Vegjetariane ku me trendin e rritjes se numrit te vetedijsimit te kualitetit te ushqimit edhe po ulet numri i perdorimit te mishit ne dieten tone ditore, per kete arsye kjo eshte nje kategori qe po rritet gjate gjithe kohes interesimi per gjellera Vegjetariane.

Njekohesisht une ju ftoj edhe te na dergoni recetat tuaja te cilat mendoni me e shpernda me te gjithe, pse jo edhe te hapni mini blogun tuaj si shef i kuzhines ne Qysh Me – Gatu sikurse edhe Eni Turkeshi

Si perfundim ju keshilloj edhe me kontrollu edhe kategorine e Pijeve te cilen nuk kemi mujt me popullu hala me kokteje te ndryshme edhe per shkak te Ramazanit po ju garantoj qe ndonje Caj te Ftohet apo Kafe te Ftohet te shijshime do ta gjeni.

Ju befte mire,
Njam njam njam…

Leave a Reply