Faleminderit.

Pasi nje kohe te gjatë që nuk isha aktiv në blog e kuptova që ka ardhë koha me mbylle kete blog. Do te jete këtu kryesisht si nje arkivë por nuk do te ketë materiale te reja.
Faleminderit të gjithëve që më keni vizitu dhe komentu ndonjëhere.

 

Tash e tutje do të provoj me Blog-u në gjuhën angleze dhe kjo do të jetë vegëza badivuku.com/blog

 

Me resepekt
-Valoni

Leave a Reply