Instagrami dhe Reklamat

Reklama e pare ne Instagram ishte postimi nga brend dizajneri Michael Kors me 1 Nentor.

Sigurisht qe ka kriju shume zhurem po jo krejt ajo zhurm pozitive, qe nga atehre cdo dite e me shume po shohim reklama ne Instagram nga brende te ndryshme si Lexus, Levi’s dhe Ben and Jerry’s te cilat kan arrite me mledhe shume pelqime dhe komente.

Ben and Jerry’s

IMG_5172-ben-dhe-jery

Data kur u shfaq: 24 Nentor 2013
Ndjeksit tani: 325,942
Pelqime per post: 248,348
Komentet ne kete post: 6,562

IMG_5173

IMG_5174

LEXUS

LexusIMG_5177

Data kur u shfaq: 22 Nentor 2013
Ndjeksit tani: 33,668
Pelqime per post: 172,320
Komentet ne kete post: 5,957

IMG_5176IMG_5176

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Me tregoni ne komente se a mendoni qe brendet Shqiptare kane arsye per me reklamu ne instagram.

Leave a Reply