Birra Peja dhe QR Marketingu

QR Kode eshte nje menyre e lehte dhe interesante per me shpernda mesazhin apo produktin qe doni me reklamu.

Birra Peja ka printu ne gotat e birres nje QR kod i cili kur te skenojme na drejton ne webfaqen zyrtare te BirraPeja.com. Edhe pse menyre shume e lire dhe interesante e marketingut, une mendoj qe mungesa e nje faqeje te dedikuar per ndonje Produkt/Sherbim te cakuar (LandingPage) e ben pak monotone krejt kete ekperience.Birra Peja - QR Marketing

Une e testova kete QR Kod me ane te nje aplikacionit falas arrita me hape faqen.Birra Peja dhe QR MarketingEdhe pse prita disa minuta nuk u hap faqja e plote, per kete po dyshoj nese shfletuesi i aplikacionit ne iphone nuk e perkrahte kete faqe (apo ndodh qe wefqafja e ndertuar me flash player te cilen nuk e perkrahin pajisjet me iOS)

Birra Peja - QR Marketing

Sido qe te jete, nese deshironi me pas nje reklame te lire apo falas permes QR Kodeve ju sygjeroj qe te kujdeseni qe te printohet QR Kodi ne nje madhesi me shume se 2 cm2 dhe faqja e cila do te hapet te jete e pershtatshme per pajisje mobile (ose responsive).

Nese ju intereson Qysh me kriju QR kode mund te lexoni ketu.

Leave a Reply