Digg-u e tejkalon Facebook-un, ndryshim social.

Digg e tejkalon Facebook-un me rritje prej 1400% per ndryshe 22.6 Milion vizita unike.

Pasi qe ndegjova prezentime shume interesante ne Digital Day nisa me mendu shume per fuqine e mediave sociale, thash ne kete kohe shume interesant kish me qene sikurse te kemi edhe ne Shqip nje rrejt sociale te stilit te Digg  apo Reddit  qe perdoruesit online me pas hapesiren ku me i shpreh mendimet dhe lajmet qe iu intereson dhe pas nje hulumtimit te vogel mriva te disa statistika shume interesant te muajit Qershor 2007 dhe thash me i nda me juve sa shume dhe shpejte mund te ndrrojne gjerat online.
digg-logo-blue1 Read More

A don me t’qu edhe ne DETI?

Paramenoj Shqipetaret e mi te dashtun me rroga mesatare 300-400 euro edhe me tona te mirat ne vend te vetin qohen edhe dojne me shku ne Deti, edhe jo bash ne cfardo deti po ne Greqi, ku shkojne te dera e Grekeve para ambasades ne pike te veres ne nxehtin ma te madh ne bote edhe me prite ne rend (aty ktu me gjet naj te njofshem e me pare me i kry ma shpejte punet)  e pagujne 90euro veq per vize edhe bashk me to me i lute ashtu me Aplikacione me Pasqyre Bankare dhe me Kontrata te punes aq ma shume ata  nuk na njohin hiq passaportat dhe shtetin tone te dashtun e ta jepni nifar vize te dobet vetem per Greqi. Read More