Digg-u e tejkalon Facebook-un, ndryshim social.

Digg e tejkalon Facebook-un me rritje prej 1400% per ndryshe 22.6 Milion vizita unike.

Pasi qe ndegjova prezentime shume interesante ne Digital Day nisa me mendu shume per fuqine e mediave sociale, thash ne kete kohe shume interesant kish me qene sikurse te kemi edhe ne Shqip nje rrejt sociale te stilit te Digg  apo Reddit  qe perdoruesit online me pas hapesiren ku me i shpreh mendimet dhe lajmet qe iu intereson dhe pas nje hulumtimit te vogel mriva te disa statistika shume interesant te muajit Qershor 2007 dhe thash me i nda me juve sa shume dhe shpejte mund te ndrrojne gjerat online.
digg-logo-blue1

Sipas Richard Macmanus 20 Qershor 2007:

Ne statistikat e fundit del se digg e tejkalon Facebook-un me numrin e vizitave unike te cilet paten rritje prej 1400% ne nje vit. Statistikat ne muajin maj 2007 tregojne se digg kishe 22.6 milion vizitore unik, kurse ne anen tejter Facebook-u kishte vetem 20.2 Milion vizita unike.

Kurse para nje kohe te shkurter (para 10 muajve) Betaworks lajmeron ne blogun se e e kane ble  Digg-un, sipas thashethemeve ne nje vlere qesharake prej vetem 500,000 dollare amerikan.

Ne anen tejter Facebook-u  sot vleresohet ne dollare amerikane 63,000,000,000.

Leave a Reply