Printeri gjithmonë punon sipas disa rregullave, që as vet nuk e din se qysh funksionojnë!

Sot u mundova me printu një fotografi që më pëlqen ku jom une edhe dashuria qe me ja bo nje suprize kur qohet nga gjumi me ja tregu, edhe fotografia origjinale eshte kjo:

#loveher

A photo posted by Valon Badivuku (@dhevalon) on

Manej e mora ne kompjuter e pregadita me dimenzionet e sakta per printim ne leter A4 me ngjyra dhe filtera te instagramit

Valon Badivuku

Dhe ne fund si gjithmone Printeri kishte nje suprize per mu:

Photo 29-08-15 17 00 42

Une nuk ndalova hiq edhe vendosa me ja mbushe ngyrat printerit duke mos e mare parasyshe qe duhet te kem me shume kujdes.
Printer and Colours

E printova nje test faqe edhe filloj gjithcka me u doke mire
Printer Test

Gishtat mu dukeshin shume te lumtur me ngjyra pas nje pune gjysem ore dhe duke pritur rezultatin se si po doket fotografia me ngjyra shume emocionuese

Happy Colored Fingers

 

Ne fund kur printova edhe disa here vete printeri morri nje vendim qe te me beje “Artist” keshtu qe i bashkova shume fotografi bardh e zi edhe po pres me i vendose ne nje ram qe me pase ndjenjen qe e kam bere me qellim.
Photo 29-08-15 17 13 29

 

Leave a Reply