Qysh me bo nje lajm viral ne 5 hapa?

1. Ne sheje revolte poston nje fotomontazhe e cila kallxon qe je i paknaqur me dicka.

ufo-ufo

 

2. Pret komente nga shoket shoqet:

 

3. E postojne edhe Plisat:

 

4. Te citojne Mediat

 

5. Nisin mendiat me citu si lajm:

Telegrafi:
telegrafi-uefa

 

ZERI:

zeri-uefa

Lajmi.net

lajmi-uefa

 

Dhe dicka nga media tejra.

Screen Shot 2014-12-08 at 1.45.52 pm

Faleminderit <3

One thought to “Qysh me bo nje lajm viral ne 5 hapa?”

Leave a Reply