Efekti i prezentimint ne Instagram nga dikush me 5.8 Milion ndjekes?

Modelja e njohur Cara Delevingne e prezentoi ne instagram shokun e tij Jalen Dominique tek 5.8 milion njerz te cilet e ndjekin ate ne instagram.

Foto ne fjale:

Introducing @jalenthealien #CARAD4DKNY #carawantsyou @donnakarandkny

Kjo eshte pamja e cila e kishte telefoni i tij pak minuta me pas, nga i gjithe ai interesim ai mori shume like ne instagram dhe shume ndjekes edhe pse nuk ishte ndonje personelaitet i rendesishem (video)

Leave a Reply