Qysh është e mundur me pas më shumë Pëlqime dhe Shpërndarje në artikull se krejt faqen!

Emirates Air ka vendose me vones me qene prezent ne rrjetet sociale me vonese, por e ka nise me nje strategji shume te mire ku ka vendose me nise nje loje shperblyese sepse ju pelqen te gjitheve.

We at Emirates have decided to giveaway FREE flights for an entire year to 576 of our lucky fans to celebrate serving…

 

Shperblimi: Emirates kane vendosur me shperbly me i shperbly me bileta falas 576 fansat per 1 vit duke e mare parasyshe qe i sherbejne rreth 2 Miliard konsumatoreve ne vit!

Ku i kan caktu rregullat shume theshte:

Ju duhet ti plotesoni keto 3 kushte te thjeshta.

1. Me shpernda kete foto!
2. Me pelqy kete faqe.
3. Me komentu “Faleminderit“.

Fituresit do te shpallen me 8 Shtator 2015!
Suksese.

qysh-me-marr-shume-like

Duke i pase vetem 30.000+ Pelqime ne faqe.
Per mometin i kane arrite 57.000+ Pelqime ne Artikull,
Dhe me shume se 86.000+ Shperndarje

 

Ndoshta kjo strategji eshte me pak e kushtueshme se sa te bejne Boost ne Facebook per te arrite tek kjo mase e pelqimeve.

 

P.S: Arsyeja qe ja nisa me shkrujte per kete artikull eshte se Valoni Dreni me shtinen me u bo kishe per analize influences mora pjese edhe une ne kete loje: http://wp.me/p4zGVS-jh Por e verteta ishte se bileta per San Francisco pak shtrejte.

Qysh eshte e mundur me pas me shume Like ne artikull se ne Fanpage

 

Azhororim:

Tani sapo e konfirmoj @Dreni qe kjo qenka faqe e nje spamm-erit i cili e paska arrite me i mashtru shume njerz. (Sepse njeriu duhet me dite qe me nje kerkim te lehte munet me gjete edhe profilin e Verfifikuar)

emirates

 

Me gjithate ky mund te mirret si shembull i sukseshem “Kur i ofron shperblim njerzve atehere ata do ta kthejne menjhere me pelqime dhe shperndarje ne rrejtet sociale”.

Shoqnia ime deri tash qe kane qene preh e keti mashtrimi.  
 

Leave a Reply