Le t’punojmë në Youtube.

Kohëve të fundit po ndodhin shume gjëra interesante ne Youtube. Këngetar që bëjne miliona shikime, njerz te zakonshëm që bëjnë video amatore – bëhen viral dhe fitojne shumë leke, mashtrime t’ndryshme mes produksioneve dhe këgetareve/artistëve etj.

Dhe si pasoj e saj edhe une nisa me hulumtu cka eshte kjo puna e shikimeve/klikimeve ne youtube kur e testova ne blog artikullin e kaluar me videot MBULIM Read More

Boom ra Felix Baumgartner-i ne Media Sociale.

Sot e ndiva nje emer te ri Felix Baumgartner, si punetor edhe sot u gjinda ne pune (te dillen) edhe thash te shoh se cka po bente bota ne ato momente, pak pushim nga puna kur ne trending ke nje emer i ri #Felix #Baumgartner dicka po ndodhte ne bote e une kurre nuk kisha ndni per kete emer edhe nder cicerrima e pare qe me doli perpara ishte:

Read More