46 Minuta te sukseshme!

Ne fotografine me siper e shohim rrjeten time lokale, ku ne qender qendron Modemi i IPKO-se qe e pranoj internetin edhe permes keti Modemi me ane te Routerit ne anen e majt (LINKSYS i Kalterti) i cili me mundeson me perhape internetin ne paisjet e mia te cilat jane: Desktop, Laptop (2), Iphone (2) dhe Ipad gjithsej 6 paisje 5 WiFi dhe 1 e lidhur me UTP kabell. Sot mas 16 Muajve qe e mora routerin qe e merritoj qe 16 Muaj (IPKO – i bardhi) une e lidha thash mos osht ma i mire se logjikisht jane mendu nga IPKO me u perputhe ma mire se versioni im (ilegal). Po pasi qe punova ne 2 paise me WIFI edhe kaluan 46minuta te plota e kuptova qe skom internet edhe pas 1 ore hulumtimi doli qe ky routeri qe ma ka ofru ipko-ja po refuzon me punu per shkak te kualitetit qe e ka.

Si do qe te jete, hulumtova pak ne internet dhe i gjeta perafersisht 6 grupe qe ankohen per sherbimet e ipko-s edhe kerkush nuk i merr parasyesh ato. Na prape se prape vazhdojme me shume deshire dhe kenaqesi me shku e me pagu sherbime te ndryshme te Ipko-s dhe kurr nuk mundemi me shfrytezu ate qe e paguajme.

2 thoughts to “46 Minuta te sukseshme!”

    1. Skisha me thone vonshem po jom anku ne vende te gabueshme ton kohen, tash e kom lon ketu me qene e deshmuar :).

Leave a Reply