Ma mire dyjat, Vine edhe Instagram Video

Nje mendim nga Gary Vaynerchuk njeri nga nderrmaresit me te sukseshem te 10 viteve te fundit i cili eshte shume aktiv ne rrejtet social per me shume – www.garyvaynerchuk.com

Dallimi ne mes Instagram dhe Vine Image courtesy: TechCrunch

Dhe ne vazhdim mundeni me pa nje video nga #intagram per ata qe nuk e kan pa hala http://instagram.com/p/aygoIeEYOU/

Leave a Reply