Le t’hajme së bashku me Coca Cola duke cicerruar.

Reklama e Coca-Cola-se ne Rumani duket se i ka ndrru rregullat perseri me integrimin e TV Reklames me ate te online permes cicerrimit ne Twitter.

Si tregojne edhe ne video reklame ketu perfshihet hapesire ku zakonisht ne i shohim titrat e keta i shfaqin live te cicerrimat te cilat perdorin hashtagun e caktuar ne kete rast #LetsEatTogether.

Agjensioni i marketingut MRM Worldwide ne Romani i zgjedh 5 deri ne 7 cicerrimat te cilat do te dalin gjate reklames. Read More

Youtube 301+

Ne youtube numri i shikimeve 301+ (plusi si simbol) eshte shtuar koheve te fundit si shtese ne YouTube. Nese e vendos kursorin e mausit permbi simbolin plus nje kuti e vogel do te shfaqet qe do te thote:  “Views are being verified and will be updated soon. Learn more” (Jemi duke i verifikuar te gjitha shikimet/klikimet dhe do te azhorohen se shpejti)

301+ Youtube Read More

Le t’punojmë në Youtube.

Kohëve të fundit po ndodhin shume gjëra interesante ne Youtube. Këngetar që bëjne miliona shikime, njerz te zakonshëm që bëjnë video amatore – bëhen viral dhe fitojne shumë leke, mashtrime t’ndryshme mes produksioneve dhe këgetareve/artistëve etj.

Dhe si pasoj e saj edhe une nisa me hulumtu cka eshte kjo puna e shikimeve/klikimeve ne youtube kur e testova ne blog artikullin e kaluar me videot MBULIM Read More