Evulucioni nga Stripi deri tek foto me Ftyre Shote

Qysh prej kohrave te vjetra para fillimit te televizionit por pas fillimit te printimit te gazetave fillojne te popullarizohen disa tregime te ilustruara me fotografi te cilat lexohen shume ku edhe e gjithe historia fillon ketu.
Kete forme te tregimit me ane te fotografive e kane vendos me e quajt Comic (i njoftun edhe si stripi)

Pasi qe nuk e kan fatin te gjithe me dite se si doken e thash te ju tregoj:Image Read More

Youtube 301+

Ne youtube numri i shikimeve 301+ (plusi si simbol) eshte shtuar koheve te fundit si shtese ne YouTube. Nese e vendos kursorin e mausit permbi simbolin plus nje kuti e vogel do te shfaqet qe do te thote:  “Views are being verified and will be updated soon. Learn more” (Jemi duke i verifikuar te gjitha shikimet/klikimet dhe do te azhorohen se shpejti)

301+ Youtube Read More

IPKO VS Z-Mobile edhe Vala!

Dul ipko dhe tha – DIL NE IPKO me oferten: Të gjithë ju që vini në IPKO, për vetëm 3€ merrni një numër, 3€ mbushje falas, 1000 MIN, 1000 SMS apo 1000 MB poashtu falas si dhe mundësi për të komunikuar për vetëm 7 cent në minutë drejt operatorëve Vala dhe Z Mobile për 3 muaj të ardhshëm, 24 orë në ditë.

Mandej Z-Mobile kunder lojtareve te veshur me te kuqe ju tha: Read More

Koha që të ikim, kjo hapësire ku po jetojmë nuk mund të quhet më Shtet!

Nese mendoni qe nuk kam qef me jetu ne Kosove e keni gabim po pas ratifikimit te marreveshjesh Kosove – Serbi dhe tash qe do te miratohet edhe projektligji per amnesti i cili do te na legalizoj te gjitha porblemet dhe kriminelet ku na si qytetare duhet me ja nise me u tute per mireqenjen tone dhe me ja nise me mbajt arme per sigurine elementare.

Arsyet pse po du azil ne ndonje shtet Anglisht foles jane perfshi te gjitha ne nenin 3, veprat te cilat nese jane kry para 20 qershor-it 2013 nuk do te ndeshkohen Read More

Le t’punojmë në Youtube.

Kohëve të fundit po ndodhin shume gjëra interesante ne Youtube. Këngetar që bëjne miliona shikime, njerz te zakonshëm që bëjnë video amatore – bëhen viral dhe fitojne shumë leke, mashtrime t’ndryshme mes produksioneve dhe këgetareve/artistëve etj.

Dhe si pasoj e saj edhe une nisa me hulumtu cka eshte kjo puna e shikimeve/klikimeve ne youtube kur e testova ne blog artikullin e kaluar me videot MBULIM Read More